За нас
"Luckyproperty" е агенция за недвижими имоти, създадена от специалисти, натрупали опита си в областта на продажбите и управлението на недвижимите имоти.
 
Основна задача на нашата работа е да защитим интересите на клиентите ни и да им сътрудничим в целия процес на покупко – продажба на недвижимия имот. Целта ни е реално да намалим допълнителните разходи при покупката на недвижим имот за нашите клиенти, като това не се отразява на качеството на предлаганата услуга.
 
Нашата агенция обхваща целият процес свързан с продажбата на даден недвижим имот, реклама на недвижимите имоти, провеждане на огледи с потенциални купувачи, поддържане на контакт, сключване на предварителни договори, финализиране на сделката в нотариална форма. Консултантите ни са дългогодишни специалисти в тази област.
 
Стремим се към добро представяне в интернет пространството, като поддържаме и популяризираме в собствени интернет сайтове: www.imotilucky.com, www.luckyproperty.portalimoti.com и www.luckyproperty.hit.bg.
 
Осъзнаваме, че покупката на недвижим имот е изключително важно събитие в човешкия живот, затова не се доверяваме на интуиция, шесто чувство или късмет, а само на богатия си опит и силен нюх.


Професионални консултации и посредничество за сделки с всички видове имоти - апартаменти: едностайни, двустайни, тристайни, многостайни; офиси; къщи; магазини; парцели и други...

ИМОТИ Lucky - Агенция за недвижими имоти
Адрес
Варна, бул. Христо Ботев № 10
Телефони
брокери: 0988870250, 0988870258, 0988870259